verliefd op een oudere man

Ik ben een dame van 24 jaar en ik ben 3 maanden single. Ik had een vriend even oud als ik. Hij stelde mij steeds teleur en dat kon ik niet verdragen. Hij verzon de ene na de andere leugens.Wat ik erg vond is dat hij een relatie heeft met een vriendin van mij en toen ik hem ermee confronteerde, hij gewoon zei dat hij haar niet kent.

Ik heb op een zekere dag een nieuwe vriend leren kennen die Mark heet.Mark woont in Goes. Mark heeft geen relatie en wilde graag contact met mij.Ik maakte hem duidelijk dat het beter is dat wij vrienden blijven omdat ik geen teleurstellingen meer wil.Mark beloofde mij dat hij mij trouw zal zijn.We hebben en elke dag contact met elkaar en stuurden ook leuke en lieve berichten naar elkaar.

 

Het is vrijdag morgen en zoal gewoonlijk ontvang ik een bericht van Mark.Ik haaste mij om te lezen wat hij voor mij heeft geschreven. Ik las"Goedemorgen mijn aller liefste hoe gaat met jou? leuk dat wij gisteren een date hadden.Ik kreeg vlinders in mijn buik.Hoe vond jij het lieverd? Ik las het bericht opnieuw en kon niet geloven wat er daar geschreven stond.Ik belde Mark direct op om hem te vragen met wie hij een date had hij zei dat hij nergens is geweest.Ik zei hem dat ik een bericht van hem heb gehad waar in hij iemand vraag hoe de persoon die date vond. Mark zei dat het bericht door zijn vriend verstuurd is die zijn mobiel had geleend om zijn vriendin te smsn.Ik geloofde dat helemaal niet en verbrak het contact met hem.Mark probeerde wel contact met mij te maken maar ik wilde niets meer van hem weten.Ik besloot om me op een dating site in te schrijven en dat lukte mij. Ik ging op zoek naar een oudere man die mij kon begrijpen en vooral een man die eerlijk voor mij wil zijn.Ik kreeg genoeg reacties binnen.Koos met zijn licht bruine ogen en donkerbruin haar trok me aandacht.ik stuurde hem weer een bericht en vertelde hem wie ik ben en wat ik van hem verlangde. Koos vertelde aan mij dat hij ook door teleurstellingen op deze dating site is gekomen. Hij wil een eerlijke vriendin en iemand die jonger is dan hem.Koos zei aan mij dat het erop lijkt alsof zijn leeftijdgenoten hem niet begrijpen. Koos is is 41 jaar en is vrachtwagenchauffeur.Ik heb vrijdag een date met hem zodat, wij elkaar beter kunnen leren kennen.Wij ontmoeten elkaar in het park en daar zaten we gezellig tot elkaar te praten. Koos vertelde mij dat hij alleen woont en dat ik elk moment bij hem op bezoek mag.Ik ben heel blij met Koos. Koos vraagt aan mij als ik een relatie met hem wil hebben .Ik zei aan hem ,dat ik het wel met hem wil  proberen. Ik mag zeggen dat ik heel te vreden ben met Koos. Hij is heel lief voor mij. Wij wonen nu samen en ik ben heel gelukkig.

Een verkeerd bericht

 

Het is vrijdag morgen en zoal gewoonlijk ontvang ik een bericht van Mark.Ik haaste mij om te lezen wat hij voor mij heeft geschreven. Ik las”Goedemorgen mijn aller liefste hoe gaat met jou? leuk dat wij gisteren een date hadden.Ik kreeg vlinders in mijn buik.Hoe vond jij het lieverd? Ik las het bericht opnieuw en kon niet geloven wat er daar geschreven stond.Ik belde Mark direct op om hem te vragen met wie hij een date had hij zei dat hij nergens is geweest.Ik zei hem dat ik een bericht van hem heb gehad waar in hij iemand vraag hoe de persoon die date vond. Mark zei dat het bericht door zijn vriend verstuurd is die zijn mobiel had geleend om zijn vriendin te smsn.Ik geloofde dat helemaal niet en verbrak het contact met hem.Mark probeerde wel contact met mij te maken maar ik wilde niets meer van hem weten.Ik besloot om me op een dating site in te schrijven en dat lukte mij. Ik ging op zoek naar een oudere man die mij kon begrijpen en vooral een man die eerlijk voor mij wil zijn.Ik kreeg genoeg reacties binnen.Koos met zijn licht bruine ogen en donkerbruin haar trok me aandacht.ik stuurde hem weer een bericht en vertelde hem wie ik ben en wat ik van hem verlangde. Koos vertelde aan mij dat hij ook door teleurstellingen op deze dating site is gekomen. Hij wil een eerlijke vriendin en iemand die jonger is dan hem.Koos zei aan mij dat het erop lijkt alsof zijn leeftijdgenoten hem niet begrijpen. Koos is is 41 jaar en is vrachtwagenchauffeur.Ik heb vrijdag een date met hem zodat, wij elkaar beter kunnen leren kennen.Wij ontmoeten elkaar in het park en daar zaten we gezellig tot elkaar te praten. Koos vertelde mij dat hij alleen woont en dat ik elk moment bij hem op bezoek mag.Ik ben heel blij met Koos. Koos vraagt aan mij als ik een relatie met hem wil hebben .Ik zei aan hem ,dat ik het wel met hem wil ¬†proberen. Ik mag zeggen dat ik heel te vreden ben met Koos. Hij is heel lief voor mij. Wij wonen nu samen en ik ben heel gelukkig.

Related posts