Nadia is single en zoekt naar een spannend avonduurtje

Nadia is een moeder van vier leuke dochters. Alle vier dochters hebben allemaal verschillende vaders, omdat Nadia geen geluk heeft met mannen. De ene houdt haar voor de gek en de ander verwekt een kind en wilt niet voor de kosten opdraaien. De jongste dochter van Nadia is 5jaar en sinds toen die 3 jaar oud was zocht Nadia naar een partner om alleen mee te daten. Nadia is iemand die van avonduur houdt en iemand die van daten houdt en ook nog spannende date avonden. De laatste relatie van Nadia was best wel forcerend, omdat haar partner veel buiten relaties had. Het waren niet maar twee buiten relaties maar gewoon drie buiten relaties en dat is best wel veel want er heersen veel geslachtsziektes. En dat wilde Nadia voorkomen dus zette ze stop aan die relatie. Het was alles behalve goed in de relatie tussen Nadia en haar ex-vriend. Het leven was saai voor Nadia. Datingsite was de enige oplossing die Nadia kon bedenken om niet meer single te kunnen zijn en om leuke dating avonden mee te hebben. Bij de dating site zag ze verschillende profielen. Mannen met leuke profielen dus het uitzoeken ging heel erg moeilijk omdat ze geen keus kon maken. Uit eindelijk koos ze de profiel van Piet. Ze besloten elkaar te ontmoeten. Daten was het met Piet.

 

daten-met-piet

Daten met Piet

Piet had afgesproken om bij hem thuis de eerste date te hebben omdat hij allen woont en dat ze daar genoeg privacy hebben en ook om het feit dat ze dan niet te veel geld hoefden uit te geven. Op de afgesproken datum haalde Piet Nadia thuis op dat vond Nadia heel erg lief van hem. Ze hebben samen lekker gegeten en gedronken. Piet had Nadia’s favoriete gerecht klaar gemaakt en hij had ook wat lekkere rode wijn om het een feestje te maken. Leuk was het die avond. Piet was die vanavond heel lief voor haar. Moet wel dacht Nadia want een eerste date kan meestal niet mis lopen. Een tweede date afspraakje is wat ze hadden afgesproken.

 

tweede-date-van-nadia-en-piet

Tweede date van Nadia en Piet

Deze keer was het een niet al te leuke date geworden. Nadia zou samen met Piet en zijn vrienden wat gaan eten en drinken om het een gezellige avond te maken. Nadia en Piet hadden dezelfde kleur aan alsof ze hadden afgesproken om dezelfde kleur aan te trekken. Zonder Nadia het wist had Piet zijn vrienden voorgehouden dat ze in een relatie zitten terwijl dat niet zo was. Ze waren slecht op het punt om een relatie te starten maar het was niet zo ver, omdat Nadia hem nog beter wilde leren kennen. Nadia wist er niks van. In haar hoofd liep ze met het idee dat ze gewoon daten. Maar dat was niet zo erg. Het ergste was toen hij in het bij zijn van zijn vrienden een kus wilde. Dat vond Nadia heel erg en na die date zette ze stop aan alles, omdat hij te ver ging en hij wilde elkaar niet op een behoorlijke manier kennen.

Related posts